Kom langs bij onze Indiase toko in Rotterdam

Bent u op zoek naar een toko in Rotterdam met de beste Indiase producten? Kom dan zeker even langs bij toko Sukan aan de Zwart Janstraat in Noord! Ons assortiment is overwegend Indiaas en Aziatisch, maar u kunt hier ook terecht voor producten uit de Cariben en daarbuiten. Denk aan lekkernijen en kruiden uit Suriname, de Dominicaanse Republiek of Pakistan. Elke donderdag worden bij ons allerlei wisselende verse groenten, kruiden en vruchten geleverd. Daarnaast hebben we versproducten zoals vlees, vis en paneer. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor houdbare producten zoals kruiden en snacks. Lees hier meer over het aanbod en de service van onze Indiase toko in Rotterdam.

Indiase toko met verse groenten en fruit

In onze gezellig Indiase toko in Rotterdam vindt u de lekkerste groenten en fruit uit alle delen van de wereld, dus niet alleen uit de Indiase keuken. Zo kunt u bij ons verse jackfruit per kilo krijgen, geïmporteerd uit Maleisië. Qua groenten en fruit kunt u verder denken aan mangosteen, okra, guava, karela, minibanaantjes en nog veel meer. Wilt u producten in bulk afnemen? Dan kan natuurlijk ook. Stuur in dat geval ons een bericht of bel op telefoonnummer 0629162993 om een order te plaatsen van uw favoriete versproduct. Wij zorgen er dan voor dat we de gewenste hoeveelheden op voorraad hebben wanneer u langskomt.

Indiase toko Rotterdam

Meer dan alleen vers

Naast vele verschillende versproducten vindt u ontzettend veel producten uit alle hoeken van de wereld in onze schappen. De heerlijkste Indiase curry maakt u gemakkelijk zelf met de opties uit ons aanbod, zoals verse paneer, populaire Indiase groenten en kruiden en currypasta’s. Maar ook voor andere, niet-Indiase gerechten zult u bij onze toko in Rotterdam kunnen slagen. Wat u ook van plan bent om te koken uit de wereldkeuken, we kunnen u helpen aan de juiste ingrediënten. En natuurlijk voorzien we u graag van advies en denken we met u mee over de juiste productkeuzes. Onze medewerkers weten namelijk alles over zowel ons assortiment als over de bereiding van deze producten.

Hier vindt u onze Indiase toko in Rotterdam

Onze Indiase toko is te vinden in Rotterdam Noord, aan de Zwart Janstraat 73A. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden: we zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 10:00 uur tot 19:00 uur, op zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur. Op maandag zijn we een dagje gesloten. Hopelijk tot snel!   

Indiase toko Rotterdam
Menu