Sukan: dé toko van Rotterdam

Welkom bij toko Sukan, de gezellige Indiase/Aziatische supermarkt in Rotterdam met ontzettend veel internationale producten. Bent u op zoek naar een toko in onze mooie stad Rotterdam, dan zult u bij Sukan zeker uw hart kunnen ophalen. Onze assortiment is zeer breed, bij ons vindt u het beste en het lekkerste uit alle delen van de wereld. Veel van onze producten komen uit India, maar ook vullen we onze schappen met heerlijkheden uit andere landen. Zo verkopen we internationale producten uit China, Pakistan, Suriname, de Dominicaanse Republiek en nog veel meer Aziatische en Caribische landen en streken.

De meest veelzijdige toko van Rotterdam

Bij Sukan vindt u een breed aanbod van de beste kruiden uit de Oriënt en daarbuiten, maar ook verse groenten en fruit en andere inheemse producten. Denk bijvoorbeeld aan verse jackfruit uit Maleisië, om bijvoorbeeld pulled jackfruit mee te maken of heerlijke stoofgerechten. Ook vind u bij ons vis en vlees. Veel van onze producten zijn dagvers. En goed om te weten: elke donderdag worden bij ons verse groenten geleverd. Kom dus vooral op donderdag naar onze toko in Rotterdam om uw slag te slaan op onze groente-afdeling. We staan voor betaalbare kwaliteit, dus bij ons betaalt u zeker niet de hoofdprijs. Ook is het mogelijk om grote hoeveelheden bij ons af te nemen. 

Toko Rotterdam

Ons uitgebreide assortiment 

Natuurlijk is ons aanbod nog veel breder dan groenten, fruit en vlees. Wat dacht u bijvoorbeeld van keukenapparatuur, zoals een tandoori-oven? Ook importeren we de beste snacks uit alle hoeken van de wereld. Mist u in uw reguliere supermarkt een bekende lekkernij van thuis of een land dat u bezocht heeft? De kans is groot dat u deze in de schappen terugvindt in onze Rotterdamse toko. En niet getreurd als u niet precies vindt wat u zoekt, ons personeel kan u van harte allerlei alternatieven aanraden zodat u zonder teleurstelling onze winkel zult verlaten.  

Waar vindt u ons? 

U vindt onze toko in Rotterdam Noord, aan de Zwart Janstraat 73A. Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze openingstijden: we zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00-19:00 uur, en op zondag van 13:00-18:00 uur. Op maandag zijn we gesloten.  

Wilt u een grote order plaatsen van bepaalde groenten of andere producten? Stuur ons dan even een bericht op 0629162993, dan zorgen we ervoor dat we deze in de gewenste hoeveelheden op voorraad hebben wanneer u langskomt.

Toko Rotterdam
Menu